|
|
Lån  


 
Annonce:


Sharm el Sheikh er kendt som Egyptens mest eksklusive badeby. Her er et fantastisk marineliv og sol og varme året rundt på de skønne strande.

Sharm el Sheikh ligger ved kysten på halvøen Sinais sydspids.

Der er gode muligheder for dykning i de smukkeste koralrev. Det siges at Sharm El Sheikh har verdens smukkeste undersøiske verden. Vandet er helt klart

Ved rejse med et rejsebureau kommer man sandsynligvis til at bo på et af de mange hoteller i enten Sharks Bay, El Hadaba eller Naama Bay.

Sharks Bay er et helt fantastisk sted for spændende madoplevelser. Der er fyldt med gode restauranter. Om aftenen er der både diskoteker og kasinoer til at slutte natten af med.

El Hadaba ligger på klippen i Sharm el Sheikh, imellem Naama Bay og det gamle Sharm. El Hadabas centrum kaldes Alf Leila Wa Leila. Og her er der både restauranter, butikker og cafer, til at fordrive tiden med.

Allerlængst ude på Hadabas ligger El Fanar. Denne strand er kendt for at have de flotteste koralrev i hele Sharm El Sheik. Der findes desuden delfinparken Dolphinella her, hvor du kan opleve delfinshow og også selv prøve at svømme med delfinerne.Egypten rejserInformation på sider:

Flyrejser - All Inclusive - Luxor - Kongernes Dal - Hoteller - Keopspyramiden - Hurghada - El Gouna - Sfinksen - Pyramiderne - Kairo - Afbudsrejser - Nilen - Sharm el Sheikh - Tutankhamon - Rejser & Ferie - Du er her: Egyptenrejser - Egyptenrejser - Egypten rejser