|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Pyramiderne
Egyptens pyramider er altid blevet betragtet som et af verdens vidundere. Disse enorme grave er for tidligere herskere og faraoer som skulle rejse til det næste liv. Pyramidernes skrånende form skulle symbolisere solens hældende stråler, som kongen/faraoen skulle stige til himmels.

Den første pyramide blev lavet af faraoen Djoser[1] - planlagt af hans vesir, Imhotep. Pyramiden lignede dog ikke de senere dynastiers, da denne lignede en trappe der var lavet af adskellige Mastabaer stablet på hinanden. Først da Djosers søn Sneferu’s (den første farao i d. 4 Dynasti) betydelige ændring på pyramidernes design, gik man over til de mere trekantede pyramider. Den største af de ægyptiske pyramider er faraoen Khufu’s (også kendt som Keops - søn af Sneferu) pyramide der er kendt som Den store pyramide i Giza. Altså var pyramide alderen en familietradition, der døde da de ægyptiske borgere begik oprør og den første Mellemperiode startede (7 - 10 dynasti). Dog har nogle få faraoer fået bygget en pyramide, i de senere dynastier. Faraoerne ønskede heller ikke i de senere dynastier at begraves i pyramider, de vidste at de blev et let bytte for gravrøvere, og fortræk derfor at blive begravet ind i en klippe, (Kongernes dal).
Egypten rejser

Kategorier på sider:

Pyramiderne Areal Egypten Feriesteder Egypten All Inclusive Aabningstider Kort over Egypten Rejser til Egypten Flyrejser til Egypten Gode råd om rejser til Egypten Luxor Drikkevand Hoteller Hoteller i Egypten Aktiv ferie Nødhjælp Kampagnetilbud Keopspyramiden Flag Egypten Pakkerejser Kongernes Dal Nilen Drikkepenge Rejsesygeforsikring i Egypten1111 Sharm el Sheikh Helligdage Afbudsrejser Danmarks ambassade i Egypten Tidszone Egypten Visumregler Egypten Seværdigheder Egypten Klima Egypten Sfinksen Billige flyrejser Rejser & Ferie Kairo Hurghada Tutankhamon Vaccination til Egypten1111 Elektricitet Egypten Geografi El Gouna Telefonkode Egypten Sprog Bedste rejsetid Kultur Valuta Egypten Indbyggertal Egypten Rejsevejledning Egypten Vejret i Egypten
 
 
 Du er her: Egyptenrejser - Rejser Egyptenrejser - - Hvad er Egyptenrejser en et  Egypten rejser 

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.