|
|
Lån  


 
Annonce:


Pyramiderne
Egyptens pyramider er altid blevet betragtet som et af verdens vidundere. Disse enorme grave er for tidligere herskere og faraoer som skulle rejse til det næste liv. Pyramidernes skrånende form skulle symbolisere solens hældende stråler, som kongen/faraoen skulle stige til himmels.

Den første pyramide blev lavet af faraoen Djoser[1] - planlagt af hans vesir, Imhotep. Pyramiden lignede dog ikke de senere dynastiers, da denne lignede en trappe der var lavet af adskellige Mastabaer stablet på hinanden. Først da Djosers søn Sneferu’s (den første farao i d. 4 Dynasti) betydelige ændring på pyramidernes design, gik man over til de mere trekantede pyramider. Den største af de ægyptiske pyramider er faraoen Khufu’s (også kendt som Keops - søn af Sneferu) pyramide der er kendt som Den store pyramide i Giza. Altså var pyramide alderen en familietradition, der døde da de ægyptiske borgere begik oprør og den første Mellemperiode startede (7 - 10 dynasti). Dog har nogle få faraoer fået bygget en pyramide, i de senere dynastier. Faraoerne ønskede heller ikke i de senere dynastier at begraves i pyramider, de vidste at de blev et let bytte for gravrøvere, og fortræk derfor at blive begravet ind i en klippe, (Kongernes dal).
Egypten rejser

Kategorier på sider:

Billige flyrejser Drikkevand All Inclusive Rejser til Egypten Nilen Sprog Indbyggertal Egypten Helligdage Flag Egypten Sfinksen Luxor bningstider Areal Egypten Klima Egypten Hurghada Telefonkode Egypten Keopspyramiden Hoteller Rejsevejledning Egypten Tutankhamon Pyramiderne Flyrejser til Egypten Kampagnetilbud Gode rd om rejser til Egypten Afbudsrejser Pakkerejser Vejret i Egypten Kultur Sevrdigheder Egypten Elektricitet Egypten Ndhjlp Valuta Egypten Rejsesygeforsikring i Egypten1111 Kort over Egypten Aktiv ferie Drikkepenge Sharm el Sheikh Danmarks ambassade i Egypten Kairo Hoteller i Egypten Geografi Feriesteder Egypten Tidszone Egypten Kongernes Dal El Gouna Bedste rejsetid Vaccination til Egypten1111 Visumregler Egypten Rejser & Ferie


 Du er her: Egyptenrejser - Netannoncer Egyptenrejser - Egypten rejser